Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ce Prinţul Nicolae nu a fost primit de Radu Duda în Trenul Regal

Prinţul Nicolae nu a fost primit în trenul regal. Nicolae a participat, însă, la înmormântarea bunicului său, regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Argeş.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2017 - 18:53

Știrea zilei pare să fi fost lipsa Prințului Nicoale din Trenul Regal, chiar dacă acesta ar fi dorit să fie prezent acolo, alături de bunicul defunct. Chiar dacă oficial nu a fost clarificată situația, neoficial Prințul Nicolae nu a primit nicio invitație în acest sens.

Nicolae a participat, însă, la înmormântarea bunicului său, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Argeş. Fostul principe a ajuns cu o oră înaintea familiei care însoţea sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui. 

Potrivit unor surse apropiate de fostul principe Nicolae, acesta ar fi dorit să se afle în Trenul Regal, însă nu a primit nicio invitaţie în acest sens.

Sâmbătă, în jurul orei 20, după cele 21 de salve tun, care au marcat intrarea sicriului Majestaţii Sale defuncte în Catedrala de la Curtea de Argeş, a început ceremonia religioasă a înhumării.

Regele Mihai a fost îngropat alături de soţia sa, Regina Ana.

Comentarii

loading...