Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă le-a solicitat miniştrilor să se pregătească pentru minivacanţa de 1 Mai

Dăncilă le-a solicitat miniştrilor să se pregătească pentru minivacanţa de 1 Mai: Ministerul de Interne a făcut un plan de măsuri, ministrul Apelor şi Pădurilor a verificat starea plajelor. Este foarte bine, vă rog să continuaţi!

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2018 - 13:45

Premierul Viorica Dăncilă le-a solicitat marţi miniştrilor, în şedinţa de Guvern, să se pregătească pentru minivacanţa de 1 Mai. Dăncilă a precizat că la nivelul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost deja stabilit un plan de măsuri în ceea ce priveşte ordinea publică şi fluidizarea traficului rutier, iar ministrul Apelor şi Pădurilor a verificat personal starea plajelor. „Este foarte bine, vă rog să continuaţi”, le-a spus premierul miniştrilor.

„La sfârşitul acestei săptămâni, românii au o minivacanţă şi aş vrea, domnilor miniştri, să pregătim acest lucru pentru ca românii să îşi poată petrece liniştiţi această minivacanţă. Am fost informată deja de către doamna ministru Carmen Dan că la nivelul Ministerul Afacerilor Interne a fost realizat un plan de măsuri în ceea ce priveşte ordinea publică, fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor, dar şi intervenţiile în caz de urgenţă. Am înţeles că şi domnul ministru al Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a fost pe litoral şi a verificat starea plajelor şi ieri, domnul ministru al Turismului, domnul Bogdan Trif, a avut o întâlnire cu reprezentanţii operatorilor de turism. Este foarte bine, vă rog să continuaţi, pentru că este important ca românii să îşi poată petrece zilele de vacanţă în linişte”, a declarat Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Guvernul a stabilit, în precedenta şedinţă, ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru angajaţii din sistemul bugetar, având în vedere că ziua de marţi, 1 mai, este zi nelucrătoare conform Codului Muncii.

Pentru recuperararea orelor de lucru, instituţiile publice pot opta fie pentru desfăşurarea activităţii sâmbătă, 5 mai, fie pentru prelungirea corespunzătoare a programului de lucru, reglementare valabilă până în 11 mai.

Comentarii