Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: "Avem 300 de proiecte pentru Centenar. 99 sunt eligibile deja"

Premierul a spus, la începutul şedinţei de Guvern, că în cadrul Comitetului pentru Centenar care s-a întrunit luni au fost analizate 300 de proiecte ce ar urma să fie implementate la nivel regional şi local, dintre care 99 au fost declarate eligibile.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2018 - 13:38

Premierul Viorica Dăncilă a spus, la începutul şedinţei de Guvern, că în cadrul Comitetului pentru Centenar care s-a întrunit luni au fost analizate 300 de proiecte ce ar urma să fie implementate la nivel regional şi local, dintre care 99 au fost declarate eligibile. Premierul a precizat că în următoarea şedinţă a Comitetului vor fi luate în discuţie alte proiecte. 

„Ieri (luni, n.r.) a avut loc o nouă şedinţă a Comitetului pentru Centenar şi vreau să subliniez că lucrurile merg într-un ritm alert şi se încearcă să se recupereze timpul pierdut. Dacă în şedinţa anterioară am discutat despre proiectele la nivel naţional şi internaţional, în şedinţa de ieri am discutat despre proiectele la nivel regional şi local. Au fost analizate peste 300 de proiecte, din care 99 sunt eligibile”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că în următoarea şedinţă a Comitetului vor fi discutate alte proiecte.

„În următoarea şedinţă vom introduce în discuţie o altă serie de proiecte, astfel încât să ne încadrăm în programul de Centenar. Am discutat şi despre Legea Centenarului, care a fost adoptată recent în şedinţa de Guvern”, a adăugat Dăncilă.

Comitetul interministerial a aprobat la sfârşitul lunii trecute o primă listă de 43 de proiecte pentru evenimente ce vor marca Centenarul Marii Uniri, care vor fi finanţate cu 14,9 milioane de lei.

Comentarii

loading...