Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Barna: Depinde de fiecare dintre noi evitarea întoarcerii la starea de urgenţă

Preşedintele USR, Dan Barna, le cere românilor să fie "conştienţi că epidemia e încă aici".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

14.05.2020 - 22:14

"Meritul pentru felul în care am trecut de prima parte a acestei crize aparţine în primul rând populaţiei şi abia apoi autorităţilor şi politicienilor. Românii au înfruntat pericolul cu simţ civic şi curaj. Asta s-a văzut în comportamentul lor. Însă aceasta a fost doar o etapă. Două lucruri sunt importante pentru perioada următoare: responsabilitatea personală şi grija faţă de cei din jur. Am avut grijă până acum de familie, prieteni, vecini şi necunoscuţi. Trebuie să o facem în continuare conştienţi că epidemia e încă aici. Oricâte sfaturi sau restricţii ar veni din partea statului, până la urmă, depinde de fiecare dintre noi evitarea întoarcerii la starea de urgenţă", a explicat președintele USR, joi seară, într-o postare pe Facebook.

Declarația acestuia intervine în ultima zi a stării de urgență în România, care a durat două luni și care va expira la sfârșitul zilei de joi, 14 mai.

Imediat după terminarea stării de urgență, România va intra în stare de alertă, în care restricțiile vor fi mai atenuate.

Comentarii