Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cursurile au fost suspendate în şcolile şi grădiniţele din Sinaia, din cauza zăpezii

Cursurile au fost suspendate în şcolile şi grădiniţele din Sinaia, din cauza zăpezii

Cursurile în şcolile şi grădiniţele din Sinaia au fost suspendate joi, pentru că elevii nu pot ajunge din cauza zăpezii şi a viscolului.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

18.01.2018 - 10:04

Potrivit primarului din Sinaia,Vlad Oprea, autorităţile au decis să suspende joi cursurile la toate şcolile şi grădiniţele din Sinaia.

”Cursurile se suspendă din cauza condiţiilor meteo la toate şcolile şi grădiniţele din Sinaia. Copiii care au venit la şcoală sau la grădiniţe pot rămâne la program. Ceilalţi sunt scutiţi. Bate vântul foarte tare şi a nins toată noaptea”, a declarat Oprea.

Nordul judeţului Prahova se află sub cod portocliu de ninsori.

Comentarii