-1.4 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăSocialCursuri online pentru studenții de la Facultatea de Litere din București în...

Cursuri online pentru studenții de la Facultatea de Litere din București în primul semestru

Toate cursurile din semestrul întâi ale Facultății de Litere din cadrul Universității București s-a hotărât că se vor face online.

Consiliul Facultății de Litere a fost cel care a luat această decizie.

Astfel, organizarea cursurilor și a seminariilor la toate programele de studii de licență, masterat și doctorat, pentru semestrul I al anului universitar 2021-2022 se vor face online, ținând cont de actuala situație epidemiologică și de limitările de spațiu ale instituției, conform voturilor exprimate.

Senatul Universității din București, în ședința din data de 15 septembrie 2021, este cel care va aproba decizia Consiliului Facultății de Litere.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
00:01:14

O balenă cu cioc, eșuată în apele grecești, a fost salvată în ultimul moment

Mai multe persoane au încercat, vineri, să salveze o balenă cu cioc care a apărut în apele grecești, dar a eșuat în apropierea unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă