10.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea, o nouă etapă de succes!

CUPA SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA, organizată de Asociatia “GT Auto Club Sportiv”, Automobil Clubul Român și gazda evenimentului, SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA, una dintre cele mai frumoase etape de îndemânare auto ale INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE!

 
Pe 15 și 16 septembrie, pentru a doua oară în acest an, vâlcenii au avut ocazia să vadă un real spectacol automobilistic a celor mai buni piloți veniți din  București, Pitești, Curtea de Argeș, Drobeta Turnu-Severin, Brașov, Cluj si, spre satisfacția acestora, a celor peste 10 concurenți din Râmnicu Vâlcea.
 
O participare numeroasă și selectă a celor 51 de concurenți, cu șase reprezentante ale sexului frumos, șase juniori cu vârsta între 12 și 18 ani, și mulți piloți cu mașini de curse bine preparate, au reușit să țină spectatorii cu sufletul la gură, o bună parte dintre aceștia, ovaționând piloții și la momentul festiv al premierii!
 
Primii trei clasați Open:
 
1.     Mihai Șurubariu, Pitești, 01:01:80
2.     Alexandru Ionescu, București, 01:03:18
3.     Ovidiu Ponea, Mioveni, 01:03:63
 
În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

 

– la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai

– la grupa Avansați, clasa 2, Bogdan Dumitrache

– la grupa Avansați, clasa 3, Dorin Șerban

– la grupa Avansați, clasa 4, Ovidiu Ponea

– la grupa Debutanți, clasa 1, Gabriel Tanasie

– la grupa Debutanți, clasa 2, Adiel Stan

– la grupa Juniori, clasa 1, Bogdan Duma

– la grupa Juniori, clasa 2, Bogdan Anghelea

– la grupa Modificate, Șurubariu Mihai

– la grupa Femina, Ligia Barbu

 
Cel mai bun timp al zilei: Mihai Șurubariu, Pitești

 

Clasamentul Open actualizat: http://www.gtautoclub.ro/clasament-general-iac-2018/

 

 

Mulțumim gazdei, Shopping City Râmnicu Vâlcea, partenerului tradițional, Automobil Clubul Român, sponsorilor și colaboratorilor noștri: Angelli, Autozone-Vianor, Tegee International, Metabond, Supercargo, Rotakt, Nurvil, Crucea Roșie Vâlcea, Eurocar Service Teleorman, Plus Autotrade, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

 

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

 

Asociatia “GT Auto Club Sportiv”: www.gtautoclub.ro

Ultima oră
Pe aceeași temă