Foto: Facebook

Cum se prezintă doctorița care a demisionat de la Spitalul din Orăștie de teama coronavirusului

Doctorița Lorena Ehim, care a demisionat de la Spitalul din Orăștie invocând slaba dotare împotriva coronavirusului, are o prezență extraprofesională controversată.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 31.03.2020 - 18:33

Doctorița Lorena Ehim avea funcția de șefă a Secției ATI de la Spitalul Municipal din Orăștie. Ea a demisionat, luni dimineață, din această funcție, invocând slaba dotare a acestui spital cu materiale de protecție împotriva coronavirusului.

“Avem două combinezoane pentru 12 angajaţi, iar managerul spitalului nu mai răspunde la telefon", a declarat inițial doctorița Lorena Ehim. Ulterior, ea a anunțat că a intrat în autoizolare la domiciliu.

Pe de altă parte, prefectul de Hunedoara a susținut că Spitalul din Orăștie ar avea toate dotările necesare și că nu-și explică inițiativa medicului Ehim și a altor șase angajate ale spitalului de a demisiona. De altfel, în cursul zilei de luni, 30 martie, despre celelalte șase cadre medicale s-a anunțat că au renunțat să mai demisioneze, singura demisie rămasă definitivă fiind cea a medicului Lorena Ehim.

Până la lămurirea acuzațiilor formulate, la adresa conducerii Spitalului, de fosta șefă a Secției ATI (Anestezie - Terapie Intensivă), mass-media locală a remarcat că doctorița din județul Hunedoara are o serie de fotografii discutabile pe contul ei de Facebook.

Comentarii