Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum să-l compari pe Coposu cu Iohannis?

Klaus Iohannis pare un pigmeu pe lângă un gigant precum Corneliu Coposu. Greu îi pot înţelege pe ţărăniştii care ar vota a doua oară un preşedinte nefăcător de nimic.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2019 - 00:46

Între cele două personalităţi se cască hăul.
Dacă Seniorul a zidit, Iohannis a dărâmat. Primul şi-a iubit ţara, al doilea a tefelit-o.
Când Coposu îşi ierta torţionarii, Iohannis îi promova. Ce a fost Augustin Lazăr, protejatul preşedintelui, altceva decât un călău de la Aiud, asemenea altora?
Coposu a cerut desfinţarea securităţii ca poliţie politică, Iohannis a folosit-o pentru decimarea opozanţilor politici.
Se tot întreabă mulţi ce ar fi făcut astăzi Corneliu Coposu? Cu siguranţă nu şi-ar fi închinat ţara intereselor străine. Înainte de a fi european, a fost un mare patriot, un naţionalist din stârpea lui Charles de Gaulles.

Citește mai departe pe Academia Cațavencu.

 

 

 

 

 

 

Comentarii