4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăSocialCum s-au furat 20000 de lei dintr-un aparat SelfPay aflat chiar în...

Cum s-au furat 20000 de lei dintr-un aparat SelfPay aflat chiar în curtea Poliției Galați

Un bărbat a furat suma de 200000 de lei dintr-un aparat SelfPay aflat într-un container din curtea Poliției Galați.

Conform polițiștilor din Galaţi care anchetează furtul din aparatul SelfPay, principalul suspect este chiar proprietarul spațiului în care a avut loc furtul reclamat de deținătorul aparatului.

Suspectul este un bărbat de 29 de ani care nu a atras atenția nimănui deoarece avea cheile de la containerul în care se afla aparatul.

„Bărbatul de 29 de ani a primit control judiciar pentru 60 de zile. Prejudiciul cauzat este de 20.154 lei, din care nu s-a recuperat momentan niciun ban”, potrivit unui comunicat IPJ Galați.

Cei 20000 lei lipsă dintr-un aparat SelfPay, aflat în curtea Poliției Galați, au fost găsiți lipsă luni dimineață de un bărbat de 29 de ani

Dispariția banilor a fost anunțată luni dimineață de un alt bărbat de 29 de ani care administrează societatea care a închiriat spațiul în care s-a întâmplat incidentul.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galați au identifivat prezumtivul autor al comiterii furtului reclamat. Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, din municipiului Galați. Acesta este propiretarul spațiului comercial pe care îl închiriase și care a pătruns în aceasta prin folosirea de chei potrivite”, au explicat reprezentanții Poliției Galați, conform celor de la romaniatv.net.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiune de furt calificat și continuă cercetările.

„Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale, un bărbat de 29 de ani, din Galați, că, în perioada 30 septembrie-03 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul punctului de lucru al societății de la stația de plăți taxe tip „SelfPay”, caseta în care se aflau banii din încasări”, au mai anunțat polițiștii.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...

FIFA a demarat o procedură disciplinară împotriva câtorva jucători din Uruguay

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorilor din Uruguay Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Fernando Muslera și Edinson Cavani, după ce jucătorii s-au...

România în Schengen: Cătălin Predoiu a discutat cu ambasadoarea Regatului Suediei, Therese Hyden

Poziţia Guvernului de la Stockholm de susţinere a intrării României în spaţiul Schengen, Legile Justiţiei şi activitatea procurorilor din România care anchetează infracţiuni din...
Ultima oră
Pe aceeași temă