Foto: Mihai Diac

Cuc îl acuză pe Iohannis că refuză redeschiderea piețelor deși Parlamentul a aprobat decizia

Fostul ministru Răzvan Cuc (PSD) îl acuză pe președintele Iohannis că refuză redeschiderea piețelor deși Parlamentul a aprobat decizia de redeschidere.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2020 - 20:11

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD), susține că președintele Iohannis amână procedura de redeschidere a piețelor agroalimentare din România, deși Parlamentul a aprobat, prin lege, această decizie de redeschidere.

Declarația lui Răzvan Cuc intervine după ce, la data de 10 noiembrie, Camera Deputaţilor, în calitate de Cameră decizională, a aprobat o lege care permite ca pieţele să rămână în funcțiune pe timpul stării de alertă.

"În plină conferinţă de presă, Klaus Iohannis a susţinut că nu a primit legea privind deschiderea pieţelor, pentru că nu avea pregătit răspunsul dacă este de acord cu conţinutul documentului sau nu!", semnalează, marți, printr-un comunicat de presă, fostul ministru Cuc. Totuși, potrivit acestuia, Camera Deputaților a trimis noua lege, pentru promulgare, la Președinția României, încă din data de 12 noiembrie. 

Comentarii