7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialCriză de nervi la volan, accident în lanț. Cinci persoane au fost...

Criză de nervi la volan, accident în lanț. Cinci persoane au fost rănite.

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier produs în centrul Capitalei şi în care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul a fost provocat de un şofer care se bătea cu soţia în maşină, ei continuând apoi scandalul în stradă. Femeia le-a spus anchetatorilor că bărbatul ar fi consumat droguri şi că ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Dacia, fiind implicate patru autoturisme.

În urma impactului, au fost rănite cinci persoane – trei femei si doi barbaţi – , care au fost transportate cu ambulanţele la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Cei cinci răniţi au suferit contuzii şi au fost duşi la spitalele Floreasca şi Elias. La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe SMURD.

 
Accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism BMW. Martorii spun că acesta se bătea în maşină cu partenera sa, iar cei doi au ieşit din autoturism certându-se şi au continuat conflictul în stradă. “Striga la ea te omor! Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos”, a spus un martor.

De asemenea, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a dat cu capul în geamul unui taximetru oprit la locul accidentului.

Bărbatul a fost calmat abia după intervenţia poliţiştilor locali şi dus la Spitalul Floreasca, unde este internat sub pază, refuzând să dea declaraţii anchetatorilor.

Soţia şoferului care a provocat accidentul spune că bărbatul ar fi consumat droguri. De altfel, în maşina acestuia a fost găsit un praf alb, care a fost trimis la analize, afirmă surse din rândul anchetatorilor. Femeia a mai susţinut că acesta ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul.

Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţişti ai Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri vor stabili împrejurările producerii acestui eveniment.

Traficul în zonă a fost blocat aproape cinci ore în urma accidentului, fiind reluat după ora 20.30.

Cele mai citite

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă