Crimă urmată de sinucidere la secția de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Slatina

O crimă pasională, urmată de o sinucidere au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Slatina. Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

04.03.2018 - 09:21

Din primele informaţii reiese că între cei doi era o relaţie amoroasă. Femeia avea 45 de ani şi lucra în spital din anul 2002, în timp ce bărbatul, în vârstă de 54 de ani, lucra în spital încă din 1994.

Cei doi s-ar fi închis în salon la miezul nopţii, iar abia pe la 1.30 din cameră s-au auzit urlete. Au fost chemaţi pompierii, care ar fi descoperit-o pe femeie ucisă cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, în timp ce el avea venele tăiate. Se pare că bărbatul s-a înjunghiat şi în gât după ce şi-a tăiat venele.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa loculu Echipa Operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror”, a declarat Cristian Grigorescu, reprezentant al IPJ Olt.

Cătălin Rotea, directorul spitalului, a mai declarat că a dispus măsuri pentru înlocuirea personalului pe tura respectivă, pentru că angajaţii erau traumatizaţi de ce au văzut.

Comentarii