Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Craiova, Spitalul Județean afectat de o pană de curent. Situația a fost salvată de generatoare

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova s-a produs, miercuri, o pană de curent care a durat circa 30 de minute, iar conducerea spitalului susţine că pacienţii nu au fost afectaţi.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2018 - 17:27

"La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova alimentarea cu energie electrică a fost oprită pentru aproximativ 30 de minute, timp în care toţi pacienţii au fost în afara oricărui pericol. Generatoarele unităţii noastre au pornit în toate zonele critice, iar pacienţii din clinica ATI şi din Unitatea de Primiri Urgenţe au fost ventilaţi în condiţii normale.

De asemenea, precizăm că în blocurile operatorii nu se afla nimeni, programul operator fiind până la ora 14,00, ulterior se operează doar urgenţele şi nu a fost niciun asemenea caz", a precizat conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Reprezentanţii spitalului au afirmat că până la acest moment nu au aflat care a fost cauza defecţiunii.

Comentarii

loading...