Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Aproape 3000 de români din diaspora au coronavirus

Un număr de 2.920 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectați cu noul coronavirus, a anunțat, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2020 - 14:11

"În ceea ce priveşte situaţia cetăţenilor români aflaţi în alte state, potrivit informaţiilor obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, 2.920 cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 1.698 în Italia, 561 în Spania, 30 în Franţa, 484 în Germania, 87 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia şi Suedia", precizează un comunicat transmis, luni, 18 mai, de către GCS.

De asemenea, de la începutul epidemiei şi până în ziua de luni, 18 mai, 103 cetăţeni români aflaţi în străinătate, dintre cei infectați cu coronavirus, au decedat. Cei mai mulți dintre aceștia, 31, au murit în Italia.

Comentarii

loading...