8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialCopilul de trei ani dispărut din satul Șuțu a fost găsit viu...

Copilul de trei ani dispărut din satul Șuțu a fost găsit viu și nevătămat

Copilul a dispărut după ce a fost scăpat câteva momente de sub supravegherea tatălui și a ieşit din curtea casei. Pentru căutarea acestuia au fost angrenați polițiști, jandarmi, pompieri, un câine special antrenat și s-a solicitat și un elicopter MApN care să survoleze zona.

Alexandru-Ovidiu a fost găsit de către un voluntar într-o casă părăsită. Era în condiții bune, având în vedere faptul că a fost singur atâtea ore.

Micuţul a scăpat câteva momente de sub supravegherea tatălui, a ieşit din curtea casei şi nu s-a mai întors. Se întâmpla vineri, în jurul orei 19:30. Au fost luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv răpirea, motiv pentru care fusese dat în consemn la frontieră.

Anterior, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat pentru MEDIAFAX că în cursul nopţii, zona a fost survolată de un elicopter de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii dotat cu camere de termovziune şi infraroşu, iar băieţelul a fost căutat şi cu câinele de urmă.

„Căutările în cazul copilului de 2 ani şi 8 luni dispărut din satul Şuţu au fost întrerupte în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 3 şi reluate sâmbătă dimineaţă la ora 8, urmând să fie periată întreaga zonă. În cursul nopţii au participat la căutări peste 90 de persoane, de la Janramerie, IPJ, ISU şi salvatori montani, la care s-au adăugat numeroşi localnici, care se mobilizaseră oricum înainte. S-a solicitat şi un elicopter de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii dotat cu camere de termoviziune şi infraroşu care a survolat zona peste o oră şi jumătate, iar băieţelul a fost căutat şi cu câinele de urmă”, a spus Morar.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă