Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Copil de 13 ani din Harghita, decedat din cauza gripei

Medicii au conformat un nou deces provocat de gripă la un băiat de 13 anni din judeţul Harghita. Băiatul avea diferite acţiuni medicale şi nu fusese vaccinat, potrivit datelor Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 08.05.2018 - 09:28

CNSCBT a anunţat că a mai fost confirmat un deces provocat de gripă, fiind vorba despre un băait de 13 ani din judeţul Harghita. 

În urma analizelor de laborator medicii au confirmat virus gripal tip A, nesubtipat. Băiatul avea diferite afecţiuni medicale pentru care era în evidenţa specialiştilor şi nu fusese vaccinat antogripal. 

Acesta este al 128-lea deces provocat de gripă în sezonul 2017 - 2018. 

Potrivit speciliştilor, în ultimele săptămână activitatea gripală a scăzut din intensitate. 

”Activitatea gripală a evoluat cu intensitate scăzuta, înregistrându-se doar cazuri sporadice”, au precizat reprezentanţii CNSCBT. 

Până la ultima raportare de săptămâna trecută, în întreaga ţară au fost confirmate prin analize de laborator 1.749 cazuri de gripă. 

Comentarii

loading...