Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Controlor RATB, înjunghiat în staţia de tramvai

Supărat foc că a fost prins fără bilet în timp ce călătorea cu tramvaiul 32 din Capitală, un bărbat a decis să-i dea o lecție angajatului RATB. A chemat un prieten care, fără să stea pe gânduri, l-a înjunghiat pe controlor în stația de tramvai.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.05.2018 - 19:40

Cezar Paiu, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit la antebrațul stâng, dar și degetele aceleiași mâini care aproape că i-au fost retezate de lama cuțitului mânuit de agresor. Polițiștii Capitalei l-au identificat și prins pe autorul care a fugit după atacul consumat la capăt de linie, lângă depoul Alexandriei.

 
Când mai erau una, poate două stații până la capăt, Paiu a prins un călător fără bilet căruia i-a cerut apoi să se legitimeze. Foarte  liniștit, fără ca măcar o clipă să-și demaște intențiile violente, bărbatul a fost de acord să coboare din tramvai pentru a oferi, chipurile, datele sale de identificare controlorului care se pregătea să întocmească procesul verbal de constatare a contravenției. Scenele se consumau la capătul liniei de tramvai 32, pe peronul ultimei stații, lângă Depoul Alexandria, marţi, 1 mai, la puțin timp după ora 11.30, scrieLibertatea.

Comentarii

loading...