16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialContrapunct - club de muzica si dans pentru copii

Contrapunct – club de muzica si dans pentru copii

Rezultatul acestei colaborari copil – profesor sunt numeroasele proiecte la care a participat trupa Contrapunct.

In anul 2006, Contrapunct a reprezentat Romania in proiectul “Romania vazuta altfel”, care s-a realizat in cateva orase din Belgia.

In anul 2007 grupul Contrapunct a participat la Festivalul International FOMGED din Antalya, Turcia.

La inceputul lunii august 2007 a avut loc lansarea unui album Contrapunct in colaborare cu Casa de discuri Roton. Lansarea a fost insotita de o serie de concerte pe litoralul romanesc.

In august 2009, trupa Contrapunct a participat la un stagiu de pregatire in statiunea Sunny Beach, Bulgaria, in cadrul caruia a sustinut 4 spectacole.

In 2009, 2010 si 2013, trupa Contrapunct a sustinut 4 spectacole pe scena Teatrului Fantasy si respectiv Teatrul Videopolis din Disneyland, Paris, Franta. Urmeaza un al 5-lea concert in septembrie 2015.

In august 2011, trupa Contrapunct a participat la un stagiu de pregatire in Grecia, in cadrul caruia a sustinut 2 spectacole

In 2015 – 2018 trupa Contrapunct a sprijinit si participat la DeMoga Summer Camp, in colaborare cu DeMoga Music Studio.

In anii 2015 2016 si 2017, trupa Contrapunct a participat la 3 stagii de pregatire in Grecia, in cadrul caruia a sustinut numeroase spectacole

Ianuarie 2018 – Hora Unirii pta Universitatii, spectacol de folclor

2011 – 2018 – trupa Contrapunct este invitata sa participe la lansarea a diferite proiecte Disney in Romania

2010 – 2018 –  trupa Contrapunct este invitata sa participe la numeroase activitati sportive de mare notorietate, tip maraton, cross, sustinand cu recitaluri aceste manifestari sportive

2015 – 2018 – colaborare stransa cu radio Itsy Bitsy. Suntem invitati la toate campaniile radio Itsy Bitsy, iar vocile de la Contrapunct se aud frecvent pe acest post de radio

2004 – 2018 Trupa Contrapunct a fost implicata in numeroase proiecte caritabile, in care am avut onoarea sa contribuim la rezolvarea unor cazuri sociale dramatice. De asemenea, avem in palmares numeroase aparitii tv, radio, presa scrisa.

In decembrie 2012 a avut loc premiera musicalului Maria (regia Brenda Petre), in colaborare cu Opera Comica pentru Copii. Cunoscuta poveste a familiei von Trapp, in care micutii actori de la Contrapunct au interpretat cele 7 roluri principale, a fost un real succes, astfel ca spectacolul s-a reluat in stagiunea iunie – iulie 2013 (12 reprezentatii)

Din mai 2013 pana in noiembrie 2017 au avut loc 10 editii Contrapunct Dance Contest, cu participarea a numeroase trupe de dans din randul copiilor si adolescentilor din toata tara.

Din anul 2008, clubul Contrapunct functioneaza si ca agentie de impresariat, asa ca o parte dintre copiii de la Contrapunct au jucat in cateva filme artistice si seriale tv: “Iubire ca-n filme”, “Decizii”, “Vreau sa fii mama mea”, videoclip “10 ani Acasa” (Acasa Tv), “Chiquititas” (Kanal D), “Ingerasii” (Acasa TV), “Schimb de mame” (Prima TV), “Doctor de mame” (Acasa TV), Aniela (Acasa TV), Iubire si onoare, Ho ho ho 1 si 2 (film artistic), Pariu cu viata (serial proTV), Las Fierbinti. Copiii de la Contrapunct dubleaza vocile din numeroase filme Disney.

2017 – Jennifer Dumitrascu – semifinalista la Vocea Romaniei Junior

2016, 2017 – Contrapunct este invitat sa participe la finala Vocea Romaniei, impreuna cu finalistii din echipa Marius Moga

Noiembrie 2014 – Contrapunct in distributia spectacolului Hansel si Gretel la Opera Comica pentru Copii

Decembrie 2014 – Contrapunct in distributia spectacolului Poveste de iarna la Opera Comica pentru Copii

Martie, aprilie 2015, aprilie 2016 – reluarea spectacolului Hansel si Gretel la Opera Comica pentru Copii, in distributia caruia sunt implicati peste 30 de copii din trupa Contrapunct.

Aprilie 2016 – Contrapunct in distributia spectacolului Baronul Munchhausen la Opera Comica pentru Copii

Aprilie 2016 – Contrapunct in distributia spectacolului Don Pasquale la Opera Comica pentru Copii

2017 – colaborare cu Teatrul Stela Popescu, teatrul Excelsior

2018 – Contrapunct in distributia Sunetul Muzicii, regia Razvan Mazilu, care va avea premiera in luna iunie

Proiectul Contrapunct TV

In luna iulie 2014 am derulat proiectul media Contrapunct TV. 20 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani au format, cu ajutorul catorva adulti pasionati si inimosi, o echipa de televiziune. Asa incat, copiii participanti au experimentat pe parcursul celor 7 zile de cantonament productia si transmisia live a 5 editii de aprox 1 ora fiecare, in care au avut ocazia sa treaca prin toate rolurile unei echipe TV. Tehnic si artistic, concept si promovare, subiecte inedite, interviuri, filmare, montaj, repetitii, snururi. O excelenta ocazie de a sonda talente si de a depasi limite. O provocare pentru spiritul unei echipe déjà formata sub lumina reflectoarelor, un exercitiu de disciplina si – pentru spectatori – o surpriza extrem de placuta.

2014 – 2015 – realizarea a 3 editii speciale Contrapunct TV, in parteneriat cu Radio Romania 3 net, Florian Pitis – teme : Craciun, Sarbatorile de Paste, 1 iunie

Vara 2015 – realizarea unui videoclip, piesa Something to dance for

2016 – 2017 – numeroase productii de youtube, realizate in totalitate de copiii de la Contrapunct

Proiectul DeMogaCamp (2015, 2016, 2017, 2018)

DeMoga Music și Academia de Talente Contrapunct organizează în fiecare vară tabara de creație DeMoga Music Junior Camp.

DeMoga Music Junior Camp este o tabără de creație, dezvoltată de Marius Moga, împreună cu Academia de Talente Contrapunct, și are la bază un concept unic: ateliere de creație din mai multe domenii artistice, Q&A-uri cu artiștii DeMoga Music, plus o mulțime de activități interactive. Toți copiii care au înclinații artistice și își doresc să petreacă o săptămână într-un mediu super creativ, alături de specialisti recomandați de DeMoga Music, pot alege unul dintre domeniile următoare: producție muzicală, voce și compoziție muzicală, dans, actorie, producție foto-video. Mai mult decât atât, participanții participa la activități interactive, distractive și de dezvoltare personală, întâlniri cu artiștii DeMoga Music, cărora le pot adresa întrebări, in incercarea de a afla de la ei ce implică drumul spre succes.

Impresii/reacții generate de prima ediție a taberei DeMoga Music Junior Camp:

@Alina Andreea Matei: „A fost cea mai cool tabără în care am fost vreodată! Vedetele pe care le-am întâlnit au fost neașteptat de modeste și dornice să ne împărtășească din experiențele lor, iar copiii foarte talentați și prietenoși! Mă bucur că am avut șansa să merg în această tabără!”

Mama Alinei: “Iar eu sunt foarte fericită că am putut să-i fac, prin voi, o bucurie copilului meu. Aceste tabere ajută copiii să-și construiască personalitatea prin lucrul în echipă, competitivitate, dezvoltarea creativității, prietenie, zâmbete, fericire, devenind niște OAMENI FRUMOȘI!

Ana Stanciulescu: “Cât de tare a fost tabăra! Vă iubesc mult și sper să mai faceți tabere, pt. că aveți de ce! Copiii se distrează și cel mai important este că avem o nouă familie iubitoare și plină de susținere! Super tabără, super organizatori, SUPER VARĂ!

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă