Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Constanţa: Sute de kilograme de carne într-o mizerie cruntă şi ustensile ruginite, la o carmangerie

Sute de kilograme de carne ţinute în mizerie, în lăzi aşezate pe podea, la temperatura camerei, fără protecţie, şi ustensile ruginite au fost descoperite la o carmangerie din municipiul Constanţa. Unitatea a primit o amendă de 10.000 de lei şi a fost închisă temporar.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.02.2018 - 11:19

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului au făcut, joi, un control la o măcelărie aflată în zona Tomis III din municipiul Constanţa, comisarii instituţiei descoperind cu acest prilej sute de kilograme de carne şi de produse din carne ţinute în condiţii necorespunzătoare, în aer liber şi într-o mizerie cruntă.

Carnea era ţinută în lăzi, direct pe podea, la temperatura camerei, fără nicio urmă de protecţie, în timp ce cârnaţii erau puşi la uscat, atârnaţi de o grindă, chiar în curtea unităţii.

De asemenea, comisarii au descoperit ustensile ruginite şi murdare, iar mai multe produse din carne aveau termenul de valabilitate expirat de circa o lună de zile.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a precizat că peste o tonă de carne şi produse găsite în măcelăria respectivă au fost retrase de la comercializare şi vor fi distruse. De asemenea, în urma neregulilor găsite, măcelăria a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor, comisarii aplicând societăţii o amendă de 10.000 de lei.

Comentarii