13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialConstanța, statistică sumbră: 8 oameni au murit înecați în Marea Neagră, în...

Constanța, statistică sumbră: 8 oameni au murit înecați în Marea Neagră, în ultima lună

Potrivit anunţului, două dintre cele şase persoane înecate în marea Neagră sunt minori cu vârste de şapte şi respectiv 14 ani, iar alte două persoane au murit în timp ce se scăldau în lacurile din judeţ.

“Fiţi responsabili pentru vieţile voastre! (…) respectaţi indicaţiile salvamarilor, a administratorilor de plajă şi, nu în ultimul rând, respectaţi semnificaţia steagurilor arborate pe plajă! O secundă contează pentru a vă salva viaţa!”, se menţionează în mesajul ISU Dobrogea.

Scafandrii ISU Dobrogea au descoperit miercuri, după mai multe zile de căutări, cadavrul adolescentului de 14 ani dispărut în mare, în zona localităţii Corbu, şi cel al militarului care nu a revenit la unitatea de la Capul Midia după o învoire.

Iniţial a fost găsit corpul adolescentului, după ce o persoană a alertat autorităţile că există un cadavru la malul mării, pe plaja de la Vadu, în apropierea unei cherhanale. În urma căutărilor făcute de reprezentanţii ISU, a fost găsit şi trupul unei persoane adulte, posibil militarul dispărut.

În ultimele zile, în atenţia scafandrilor a fost şi un militar care duminică seară nu s-a prezentat la unitatea de la Capul Midia, după o perioadă de câteva ore de învoire.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă