Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Consiliul Elevilor cere un plan urgent privind modul de reluare a cursurilor

Consiliul Național al Elevilor cere Ministerului Educației și Cercetării să facă public, de urgență, un plan coerent privind modul de reluarea a cursurilor școlare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

02.08.2020 - 17:14

Consiliul Național al Elevilor solicită un plan coerent privind reluarea cursurilor școlare, în condițiile în care, teoretic, în luna septembrie ar urma să înceapă anul şcolar 2020 - 2021.

"Salutăm decizia Ministerului Educaţiei şi Cercetării de a adapta programul şcolar unei eventuale tranziţii parţiale a educaţiei în mediul online, în cazul învăţării hibrid. Cu toate acestea, nu ne putem permite ca sistemul educaţional să fie luat pe nepregătite, aşa cum s-a întâmplat în luna martie a acestui an, motiv pentru care solicităm publicarea de urgenţă a unor norme de aplicare a scenariilor privind reluarea cursurilor, lansate de către MEC", a declarat Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, potrivit unui comunicat de presă.

Medicii susțin că reluarea fizică a cursurilor în școli este riscantă în luna septembrie, întrucât la acel moment pandemia va fi încă foarte activă în România.

 

Comentarii