13.4 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Consiliul ASF: Noi numiri la societăţi de asigurare şi administrare a fondurilor de pensii private

În ceea ce priveşte segmentul de autorizare/avizare, membrii Consiliului ASF au fost de acord ca Judit Agnes Havasi să preia un nou mandat în calitate de membru şi preşedinte al Consiliului de Supraveghere la societatea Omniasig Vienna Insurance Group S.A.. Tot în cazul acestei societăţi, s-a avizat numirea lui Eleni Skoura pentru un nou mandat în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere, a transmis Agerpres.

De asemenea, Thomas Herbert Schollkopf va continua un nou mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere la societatea Ergo Asigurări de Viaţă S.A., iar Alina – Cecilia Andreescu a fost avizată în calitate de înlocuitor al directorului general al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A..

ASF este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/ 2012 aprobată prin Legea 113/ 2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital, trei sectoare care însumează peste 10 milioane de participanţi.

Ultima oră
Pe aceeași temă