Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Consiliul ASF: Noi numiri la societăţi de asigurare şi administrare a fondurilor de pensii private

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a avizat, miercuri, mai multe numiri în cadrul unor societăţi de asigurări şi de administrare a fondurilor de pensii private, precum şi măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.05.2018 - 15:28

În ceea ce priveşte segmentul de autorizare/avizare, membrii Consiliului ASF au fost de acord ca Judit Agnes Havasi să preia un nou mandat în calitate de membru şi preşedinte al Consiliului de Supraveghere la societatea Omniasig Vienna Insurance Group S.A.. Tot în cazul acestei societăţi, s-a avizat numirea lui Eleni Skoura pentru un nou mandat în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere, a transmis Agerpres.

De asemenea, Thomas Herbert Schollkopf va continua un nou mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere la societatea Ergo Asigurări de Viaţă S.A., iar Alina - Cecilia Andreescu a fost avizată în calitate de înlocuitor al directorului general al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A..

ASF este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/ 2012 aprobată prin Legea 113/ 2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital, trei sectoare care însumează peste 10 milioane de participanţi.

Comentarii