Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Congo: Două milioane de copii sunt expuşi riscului de malnutriţie acută gravă

Peste două milioane de copii din Republica Democrată Congo (RDC) sunt expuşi riscului de malnutriţie acută gravă dacă nu primesc ajutorul de care au nevoie, a avertizat vineri Organizaţia Naţiunilor Unite, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.03.2018 - 14:58

Şeful Biroului ONU pentru afaceri umanitare, Mark Lowcock, se va întâlni cu donatori săptămâna viitoare în această ţară în care condiţiile în multe zone se agravează, a declarat la Geneva purtătorul de cuvânt al ONU, Jens Laerke.

"Avem o mare responsabilitate în RDC...acum este timpul să acţionăm", a adăugat Laerke.

Dintre cei două milioane de copii aflaţi în pericol de înfometare 300.000 sunt din regiunea Kasai, a afirmat Bettina Luescher din cadrul Programului Alimentar Mondial.

Comentarii

loading...