Foto Arhiva

Conflict în trafic: Un adolescent susţine că a fost împins intenţionat de o maşină

Un tânăr de 17 ani susţine că a fost împins intenţionat de o maşină pe o distanţă de câţiva metri, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni din Capitală, anunţă Poliţia Capitalei. Procurorii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 14:41

UPDATE

Şoferul filmat în timp ce loveşte cu maşina un tânăr de 17 ani, pe care îl împinge câţiva metri cu partea din faţă a autoturismului, pe o trecere de pietoni din Capitală, susţine că filmarea este trunchiată, că băiatul nu l-a lăsat să treacă şi că l-a împins încercând să îl determine să plece. "Am greşit, dar nu am vrut să îl omor", a spus bărbatul, care la momentul incidentului se afla în maşină împreună cu soţia şi cu bebeluşul de câteva luni.

Şoferul, Dragoş Mihai Lazăr, a fost audiat de poliţişti, joi, după ce tânărul de 17 ani a depus plângere la Secţia 14 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri, care au deschis dosar penal pe numele lui pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La ieşirea de la audieri, şoferul a susţinut că în imaginile video postate pe Facebook nu se vede tot incidentul şi că "filmarea este trunchiată".

El a susţinut că a dat prioritate oamenilor pe trecerea de pietoni, iar tânărul de 17 ani a traversat mai încet, iar când aproape trecuse a "accelerat un pic", ceea ce l-ar fi enervat pe băiat.

"A stat trei minute cu mâinile pe capota maşinii, mi-a facut semn să cobor. Am zis că îl pot determina să plece împingându-l cu maşina. Nu am avut intenţia să îl omor", a spus şoferul.

El susţine că imediat după incident la faţa locului a venit Poliţia şi că tânărul de 17 ani nu a păţit nimic.

La momentul incidentului, bărbatul se afla în maşină împreună cu soţia şi cu bebeluşul de câteva luni.

Incidentul a avut loc în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4.

 

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, joi, că la Secţia 14 Poliţie, s-a prezentat un tânăr de 17 ani, care a reclamat că, miercuri, în jurul orelor amiezii, în timp ce se afla în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4 al Capitalei, şi încerca să traverseze pe trecerea de pietoni, a avut un conflict verbal cu un şofer, iar acesta l-a împins cu partea din faţă a maşinii pe o distanţă de câţiva metri.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentarii