Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Concurs de recrutare

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii organizează concurs de recrutare, la sediul instituţiei, în vederea ocupării unei funcţii publice de execuţie vacantă de consilier clasa I gradul profesional debutant din cadrul Direcţiei Arhivă Popești Leordeni.

Share

Redacția Online 0 comentarii

09.12.2019 - 14:57

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, cu sediul în Bucureşti, str. Matei Basarab nr. 55 – 57, sectorul 3, organizează concurs de recrutare, la sediul instituţiei, în vederea ocupării             unei funcţii publice de execuţie vacantă de consilier clasa I gradul profesional debutant din cadrul Direcţiei Arhivă Popești Leordeni.

Condiţiile specifice de participare la concurs sunt următoarele:

-         studii de specialitate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

Condiţiile de desfăşurare a concursului sunt următoarele:

-         dosarele de înscriere la concurs se vor depune în perioada 9 decembrie 2019 – 30 decembrie 2019, la sediul C.N.S.A.S., Serviciul Resurse Umane;

-         proba scrisă va avea loc în data de 16 ianuarie 2020, ora 1000, la sediul C.N.S.A.S;

-         interviul va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul C.N.S.A.S.

Data şi ora susţinerii interviului se afişează odată cu rezultatele de la proba scrisă.

Condiţiile specifice de participare la concurs şi bibliografia vor fi afişate la sediul C.N.S.A.S. și pe website-ul instituţiei, www.cnsas.ro.

Informaţii suplimentare la telefon 0374.189.180.

 

PREŞEDINTE,

Constantin BUCHET

Citește totul despre:

#cnsas #concurs #recrutare

Comentarii