Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comisia Europeană a aprobat contribuția financiară pentru centura ocolitoare a Bacăului

Bode: „Valoarea eligibilă aprobată este de aproximativ 143 de milioane de euro''.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

28.10.2020 - 23:09

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că săptămâna aceasta, Comisia Europeană a aprobat contribuția financiară pentru construcția variantei ocolitoare Bacău, valoarea eligibilă aprobată fiind de aproximativ 143 de milioane de euro.

Lucian Bode a anunțat, miercuri seara, decizia Comisiei Europene din această săptămână de a aproba contribuția financiară la proiectul de construcție a variantei ocolitoare Bacău.

„Valoarea eligibilă aprobată este de aproximativ 143 de milioane de euro, reprezentând 85% din valoarea totală eligibilă”, a spus Bode.

Acesta a precizat că în luna noiembrie a anului trecut România avea 14 arii naturale protejate fără plan de management dintr-un în total de 39, care impactau proiecte majore de infrastructură.

Comentarii