Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Comisia Europeană: 1,8 milioane de euro pentru măsuri de protecţie împotriva inundaţiilor în România

Comisia Europeană a anunţat marţi că un pachet de investiţii de 1,8 milioane de euro din Fondurile de Coeziune vor finanţa măsurile de protecţie împotriva inundaţiilor pentru 11 bazine hidrografice din România, se arată într-un comunicat al forului comunitar.

Share

Rl online 0 comentarii

27.02.2018 - 14:26

Măsurile de protecţie se referă, inclusiv construirea unor staţii pentru măsurarea nivelului precipitaţiilor.

Aproape 52.000 de persoane ar urma să beneficieze de acest proiect finanţat cu fonduri europene.

"Acesta este un exemplu concret al Europei care este protejată datorită Fondurilor de Coeziune. Până la sfârşitul perioadei bugetare, prin aceste investiţii, peste 13 milioane de persoane din UE vor fi mai bine protejate împotriva inundaţiilor", a afirmat comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu.

Comentarii

loading...