Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Gabriela Firea: 250 de utilaje, pregătite să intervină

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Gabriela Firea: 250 de utilaje, pregătite să intervină

Meteorologii anunţă că va ninge în Bucureşti, duminică seara şi luni dimineaţa, Capitala fiind sub incidenţa unei atenţionări meteo, a anunţat directorul ANM, Gabriela Băncilă, la Comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

21.01.2018 - 12:57

"În Bucureşti nu se semnalează precipitaţii abundente, iar prognoza precizează că în cursul nopţii precipitaţiile îşi vor face apariţia şi în zona Capitalei, sub formă de ploaie şi lapoviţă, iar spre dimineaţă şi mâine, în prima parte a zilei, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare. Mâine, vântul se va intensifica treptat, viteza maximă fiind de 40-45 km/h, cu precădere în nord-est şi în estul Capitalei, motiv pentru care este estimată o grosime, în medie, a stratului de zăpadă de 6-8 cm, izolat 8-10 cm", a declarat directorul ANM Gabriela Băncilă, la şedinţa desfăşurată la Primăria Capitalei.

Primarul general a cerut o intervenţie mai eficientă, în special în zona şcolilor, a spitalelor şi a instituţiilor publice. Gabriela Firea a făcut apel şi la administratorii clădirilor, pentru a curăţa perimetrul din faţa imobilelor. "Solicit tuturor operatorilor de salubritate care au contracte cu primăriile de sector să acţioneze cu seriozitate în această seară, inclusiv cu tratamente preventive. (..) În teren vor fi în această seara 250 de utilaje. Îi anunţ pe toti cetăţenii din Bucureşti că dacă au nevoie de ajutor pot suna la 0800800868, număr la care se va răspunde non-stop şi vor fi preluate toate sesizările", a spus Gabriela Firea la şedinţă.

Edilul Capitalei a cerut RATB curăţarea de zăpadă a staţiilor de tramvai, precizând că direcţiile de asistenţă socială au peste 700 locuri de cazare pentru persoanele fără adăpost, cei care vor refuza să meargă la un cămin social urmând să primească masă caldă şi haine.

Comentarii

loading...