Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Colaborare româno-bulgară la frontieră. Autoritățile din ambele state organizeaza patrule comune

Poliţiştii români şi cei bulgari desfăşoară, în zilele de 26 şi 29 decembrie, activităţi comune în zona frontierei, pentru salvarea de vieţi omeneşti şi siguranţa traficului rutier.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2017 - 12:53

Potrivit unui comunicat al IGPR, transmis, marţi, AGERPRES, acest tip de activităţi "în oglindă" între poliţiile celor două state s-au desfăşurat în perioada sărbătorilor de iarnă din ultimii 7 ani.

În zilele de 26 şi 29 decembrie, pe teritoriul Bulgariei, în zona de frontieră cu România, pe arterele rutiere care converg spre şi dinspre localităţile Vidin, Ruse, Silistra, Dobrich şi Albena, poliţiştii români, în parteneriat cu cei bulgari, vor desfăşura activităţi de patrulare, monitorizare şi control al traficului rutier.

Activitatea se desfăşoară în baza unui acord încheiat în anul 2010, la Giurgiu, de către şefii poliţiilor din cele două ţări.

Astfel, poliţiştii români cu experienţă în domeniul siguranţei rutiere vor efectua activităţi în cadrul echipelor mixte, în punctele de trecere a frontierei Calafat - Vidin, Giurgiu - Ruse, Călăraşi - Silistra, Negru Vodă - Dobrich şi Vama Veche - Albena.

Comentarii