13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialUPDATE Cod GALBEN de furtună în Bucureşti

UPDATE Cod GALBEN de furtună în Bucureşti

UPDATE 9.30 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit încă o dată, până la ora 10:00, avertizarea nowcasting Cod galben de furtună emisă joi dimineaţa pentru municipiul Bucureşti.

Astfel, între orele 8:50 şi 10:00, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 – 20 litri/mp, izolat 25 de litri/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Potrivit meteorologilor, în intervalul orar 7:40 – 8:40, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 – 20 litri/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Meteorologii au emis joi dimineaţa un Cod galben de furtună pentru municipiul Bucureşti, valabil în următoarea oră.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în intervalul orar 6:40 – 7:40, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 – 20 litri/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

În mai multe localităţi din judeţele Ialomiţa, Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi se vor semnala averse ce vor cumula 25 de liti/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă