5.6 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăSocialCNAIR anunță că dă drumul la lucrările de reabilitare ale podului de...

CNAIR anunță că dă drumul la lucrările de reabilitare ale podului de la Cernavodă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) anunță că marți reîncep lucrările de reabilitare ale podului de la Cernavodă.

Potrivit reprezentanților CNAIR, este prima etapă din acest an a lucrărilor de reabilitare de la podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161, conform stiripesurse.ro.

Lucrarea se va desfășura în intervalul 15 februarie – 21 aprilie.

În timpul sezonului estival, pe podul de la Cernavodă nu se vor face lucrări pentru a nu perturba traficul către litoral. Operațiunea va reîncepe în partea a doua a anului, iar termenul de finalizare al contractului de execuție este data de 12 februarie 2023.


CNAIR anunță că vă da startul lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă, criculându-se deviat de mai bine de un anPe Autostrada A2, între kilometrii 160 (Cernavodă) și 156+800 de metri (Fetești), șoferii care se deplasează dinspre Constanța către București sunt nevoiți să meargă deviat, pe celălalt sens. Se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Limita de viteză instaurată temporar în zonă este de 50 km/h.

Lucrările de la Cernavodă vor continua până pe data de 27 mai. Restricțiile se vor ridica în sezonul estival, iar lucrările se vor relua în toamnă. Termenul de finalizare este de doi ani.

Un constructor român efectuează lucrările de reabilitare. Valoarea lucrărilor este de 67 de milioane de lei. Podul de la Cernavodă a fost dat în circulație în anul 1987. De atunci, a fost supus doar unor lucrări superficiale de acoperire a craterelor apărute în carosabil, conform promotor.ro.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Leonardo Badea (BNR): Inversarea regimului banilor ieftini implică ajustări ale tendințelor piețelor financiare internaționale

Pentru o foarte lungă perioadă de timp activitatea pe piețele financiare internaționale a fost dominată de așteptările privind menținerea de către principalele bănci centrale...

Xi Jinping merge într-o vizită oficială în Arabia Saudită

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va efectua, joi, o vizită oficială în Arabia Saudită, pe fondul tensiunilor pe care ambele ţări le au cu Statele...
00:08:03

VIDEO: Retrospectiva războiului din Ucraina la final de an

La 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ordonat ca zeci de mii de soldați ruși să intre în Ucraina în cadrul unei "operațiuni militare...
Ultima oră
Pe aceeași temă