24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăSocialCNAIR a închis traficul rutier între Rânca și Novaci, pe Transalpina, din...

CNAIR a închis traficul rutier între Rânca și Novaci, pe Transalpina, din cauza ninsorilor abundente

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că traficul rutier se închide, luni seara, între Rânca și Novaci, pe Transalpina.

Având în vedere ninsorile abundente și viscolul care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR și Poliția Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Rânca – Novaci de pe DN 67C, începând de luni, de la ora 21.30, pentru toate categoriile de autovehicule, conform stiri247.ro.


CNAIR a anunțat că va relua traficul rutier pe Transalpina, marți, de la ora 10 dacă condițiile meteorologice vor permite

Circulația se va relua marți, de la ora 10.00, în funcție de condițiile meteorologice.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă