Circulaţie îngreunată în Bucureşti. Poliţia sfătuieşte locuitorii să nu plece cu maşinile personale

Circulaţia rutieră în Bucureşti se desfăşoară cu dificultate din cauza condiţiilor meteorologie, iar pe străzi s-a depus deja un strat subţire de zăpadă. Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei sfătuieşte şoferii să evite să folosească maşinile personale.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2018 - 21:15

"Se circulă greu, în condiţii de iarnă, dar nu sunt artere blocate în Bucureşti. Recomandăm şoferilor să aibă autovehiculele obligatoriu prevăzute cu cauciucuri de iarnă, instalaţia de climatizare să funcţioneze la parametri optimi pentru a nu avea geamurile, oglinzile aburite, şi pentru a avea vizibilitate în trafic. Farurile să fie în permanenţă aprinse şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi la condiţiile meteo. Sfătuim şoferii să plece la drum doar dacă este absolut necesar. În rest, folosească pe cât pot de mult transportul în comun", a declarat, pentru Mediafax, Ovidiu Munteanu, comisar şef la Brigada Rutieră.

Potrivit ANM, luni, în Bucureşti, ninsoarea va deveni abundentă mai ales spre seară şi în cursul nopţii, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 60...65 km/h şi va fi viscol temporar puternic.

Astfel, marţi dimineaţă, grosimea stratului de zăpadă nu va fi uniformă şi se va situa în general între 15 şi 30 cm. Temperatura maximă va fi de -8 grade, iar cea minima de -11...-10 grade.

 

Comentarii