Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile

Circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile în jumătatea de sud a ţării, dar şi la intrare în Capitală, la ora actuală nefiind linii închise sau trenuri blocate pe reţeaua feroviară, a anunţat azi Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2019 - 10:49

"(...) la această oră nu sunt linii închise şi nici trenuri blocate pe reţeaua feroviară, însă circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile în jumătatea de sud a ţării, dar şi la intrare în Capitală. Pe restul magistralelor se circulă în condiţii normale de iarnă, fără implicaţii majore. Se circulă în continuare în condiţii speciale pe relaţia Bucureşti - Lehliu, interval de staţii unde trenurile circulă tractate cu locomotive Diesel, iar pe sectoarele Buftea - Periş şi Videle - Roşiori, unde apar frecvent fluctuaţii de tensiune, trenurile circulă cu viteza redusă şi încercări repetate de conectare a pantografului la linia de contact, pentru asigurarea curentului electric necesar continuării parcursului. Personalul feroviar a acţionat permanent încă din cursul nopţii pentru verificarea componentelor de alimentare cu energie electrică şi remedierea deranjamentelor, astfel încât să menţinem continuitate în circulaţia trenurilor", se menţionează în comunicatul CFR.

Potrivit sursei citate, la această oră, pe distanţa Bucureşti - Lehliu se intervine cu drezină pantograf pe un fir de circulaţie, pentru ca, în scurt timp, trenurile să circule în condiţii normale, cu locomotive electrice.

Citește totul despre:

#trenuri #conditiidecirculatie

Comentarii

loading...