Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată. RATB înfiinţează linia navetă de autobuze 641

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată, luni după-amiaza, din cauza cauza unui autoturism care a rămas suspendat pe linia de tramvai, în zona Drumul Taberei/strada Braşov.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

21.05.2018 - 16:32

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a decis înfiinţarea liniei navetă de autobuze 641 pentru preluarea călătorilor.

"Pe Drumul Taberei/str. Braşov, sens Ghencea, tramvaiele liniei 41 sunt blocate din cauza unui autoturism care a pierdut controlul volanului şi a rămas suspendat pe linia de tramvai şi a avariat gardurile protectoare ale liniei 41", a informat RATB, într-o postare pe Twitter.

RATB a anunţat ulterior că s-a înfiinţat linia naveta de autobuze 641, care circulă de la Terminalul Ghencea până la Terminalul Piaţa Presei Libere.

Comentarii

loading...