Foto: Facebook

Cioloș: Decizia închiderii școlilor trebuie însoțită de o strategie de redeschidere a lor

Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, consideră că decizia închiderii școlilor nu este suficientă dacă nu este însoțită de o strategie de redeschidere a lor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

08.11.2020 - 16:28

Copreședintele USR PLUS, fostul premier Dacian Cioloș, consideră că decizia închiderii școlilor în România nu este suficientă dacă nu este însoțită de o strategie de redeschidere a lor.

"Decizia pe care a luat-o Guvernul de a închide activitatea şcolară prin prezenţă fizică are sens, din punctul nostru de vedere, doar în măsura în care este însoţită de o viziune legată de condiţiile în care să se poate reveni la prezenţa fizică în şcoli", a declarat, duminică, într-o conferință de presă, fostul premier Dacian Cioloș.

Acesta solicită Guvernului Orban "un protocol sanitar adaptat activităţii şcolare care să permită reluarea activităţii fizice", întrucât "doar în condiţiile în care avem predictibilitate, putem spune că măsura este justificată, nu doar din punct de vedere sanitar, ci şi din punct de vedere al interesului copilului şi al sistemului de educaţie".

Comentarii