Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Ciolacu despre mărirea pensiilor: Am stricat puşculiţa PNL pentru alegerile locale şi generale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că, prin impunerea măririi pensiilor, PSD a stricat puşculiţa PNL pentru alegerile locale şi alegerile generale".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2020 - 18:00

"E adevărat, am stricat puşculiţa PNL-ului pentru alegerile locale şi alegerile generale", astfel a răspuns Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, cricicilor aduse Parlamentului pentru faptul că, la inițiativa PSD, a aprobat mărirea pensiilor cu 40 la sută.

"Este o minciună faptul că vom avea probleme cu deficitul. Împreună cu colegii mei, cu specialiştii din PSD, am găsit resursele necesare. La acţiuni generale ale Ministerului de Finanţe există aceşti bani. Pot fi accesaţi şi să le dăm pensionarilor dreptul lor. Şi nu este o pomană, este un drept, iar legile, trebuie odată să ne intre în cap, inclusiv domnului Orban, că legile trebuie respectate", a argumentat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a făcut această declarație miercuri, la Râmnicu Sărat, unde a participat la mai multe acţiuni electorale alături de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, şi de prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu.

Comentarii