Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Radio Resita

Cine sunt cei cinci români morţi în explozia din Cehia

Şase oameni au murit în urma exploziei care s-a produs, joi, în Cehia, iar dintre persoanele decedate cinci erau cetăţeni români.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.03.2018 - 18:32

Dintre cei şase morţi de la combinatul petrochimic din Cehia, cinci erau cetăţeni români care erau angajaţi pentru lucrări de dezafectare la acel obiectiv industrial.

Potrivit informaţiilor disponibile vineri seară, numele românilor decedaţi în Cehia sunt următoarele:

Marian Iulian Mihăilescu (31 de ani) – din Ploiești

Ion Pandele (47 de ani) din satul Pisculești, comuna Tinosu, județul Prahova

Constantin Brânzaru (55 de ani) din satul Chirca, comuna Mogoșani, județul Dâmbovița

Georgian Cătălin Ştefan (24 de ani) din orașul Titu, județul Dâmbovița

Numele celei de-a cincea persoane, provenită din România, care a murit în Cehia nu este încă dat publicităţii.

Cătălin Șerban locuia în Târgoviște și lucra pentru o firmă angajată să pregătească închiderea instalaţiilor, pentru ample lucrări de modernizare, informează observator.tv.

Ion Pandele, tatăl unei fete de 22 de ani, era plecat în Cehia de 10 ani și, potrivit familiei sale, lucra ca lăcătuş la uzina chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou, unde s-a produs explozia. În satul său natal era cunoscut drept un om muncitor şi era foarte apreciat la locul de muncă.

Autoritățile din Cehia susțin că explozia de joi este cel mai grav accident industrial înregistrat în ţara lor din anul 1984.

Uzina din Cehia va suporta costurile de repatriere ale celor cinci români decedați. Ancheta oficială asupra cauzelor accidentului ar putea dura câteva luni.

Comentarii

loading...