Foto Arhiva

Centrul Vechi al Capitalei: Un bărbat înarmat cu o sabie lungă de 1 metru a speriat trecătorii

Un bărbat a fost prins de poliţişti după ce a intrat, duminică seară, pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Capitalei, înarmat cu o sabie lungă de un metru, speriind trecătorii, anunţă Poliţia Locală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2018 - 13:09

El le-a spus agenţilor că era supărat pe mama fostei sale concubine şi a vrut să o pedepsească.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Bucureşti au anunţat că duminică seară, în centrul Capitalei, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani.

Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică a Poliţiei Locale. Era agitat şi învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Sabia i-a speriat pe trecătorii aflaţi în Piaţa Roma, aproape de miezul nopţii. Incidentul a fost raportat de către poliţişti dispeceratului Poliţiei Locale, care a început monitorizarea video a bărbatului. Acesta a fost urmărit şi prins chiar pe strada Lipscani.

"Deşi i-a ameninţat şi i-a înjurat pe agenţi, aceştia l-au imobilizat pe tânăr şi l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătuşat, bărbatul a fost dus la secţia Poliţiei Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine şi...voia să o pedepsească. Cu sabia", transmite Poliţia Localeă, pe pagina de Facebook.

După stabilirea identităţii, bărbatul a fost condus, împreună cu sabia, la Secţia 10 de Poliţie.

Comentarii