Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Cel mai bogat preot din România: Afacere din care scoate anual milioane de euro

Dezvăluire explozivă! A ieșit la iveală cine este, de fapt, cel mai bogat preot din țara noastră. Acesta deține o afacere din care scoate anual milioane de euro, informează Bugetul.ro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2018 - 13:17

Ciprian Otea este preot onorific și oficiază slujbe în Catedrala Mitropolitană din Iași. De asemenea, el este foarte apreciaty de ÎPS Teofan, fiind chiar asociat și cu Mitropolia Moldovei și Bucovinei într-o afacere cu candele, având vânzări anuale de 1 milion de lei.

Otea este cel mai înstărit preot din România, dezvăluie jurnaliștii de la reporteris.ro. Ciprian Otea, 42 de ani, deține grupul de firme Misavan, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 10 milioane de euro.

Principalul obiect de activitate al firmei este producția și comerțul produselor de curățenie. „Una este pasiune, cealaltă e necesitate”, a spus Otea, despre cele două calități ale sale, cea de preot și cea de om de afaceri.

În 2016, cifra de afaceri a Misavan Trading a fost de peste 44,5 milioane de lei (echivalentul a 10 milioane de euro), cu un profit net de 660.000 lei. „După ce iei primele credite, e greu să te mai oprești. Trebuie să continui, te gândești și la angajați”, a declarat Ciprian Otea.

În prezent, firma sa a ajuns să numere peste 200 de angajaţi. Inițial, el a pornit la drum cu patru salariați.

Comentarii

loading...