Ceaţă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Vizibilitate sub 200 de metri

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, unde vizibilitatea este, vineri dimineață, sub 200 de metri din cauza ceţii.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

06.04.2018 - 08:24

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 160 şi 212, este semnalată ceaţă, care reducere vizibilitatea local sub 200 m, şoferii fiind sfătuiţi să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, să folosescă luminile de ceaţă şi să nu bruscheze comenzile maşinii.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 245, este oprită circulaţia pe banda a doua a sensului de mers Sebeş către Sibiu, din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un autovehicul.

Circulaţia se desfăşoară pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Potrivit IPJ Sibiu, o maşină condusă spre Sibiu de o femeie a lovit glisierele laterale şi centrale şi un stâlp de iluminat, retezându-l. În urma impactului, femeia, singură în maşină, a murit.

Din cauza inundaţiilor din ultima perioadă, care au dus la alunecări de teren, afectând partea carosabilă, sunt impuse următoarele restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale: DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, DN22 Smârdan - Măcin, judeţul Tulcea, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Totodată, din cauza creşterii nivelului Dunării, este instituită restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 pe DN 22E, între localităţile Garvăn şi I.C. Brătianu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, din judeţul Tulcea, iar pe tronsonul kilometric 13+950-14+276, este impusă restricţie de viteză de 10 km/h, fiind totodată interzisă oprirea.

Comentarii