Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Viorica Dăncilă (Foto: Firstpost)

Cum îl pedepsește premierul Dăncilă pe un secretar general

Potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial, premierul Viorica Dăncilă l-a sancționat pe un secretar general găsit vinovat că a lipsit nemotivat de la serviciu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.05.2018 - 17:18

Prin Decizia 193 din 9 mai 2018, premierul Viorica Dăncilă l-a sancționat pe secretarul general Adrian Bunoaică, de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Conform acestei decizii a premierului Dăncilă, secretarul general Adrian Bunoaică este sancționat disciplinar prin "diminuarea drepturilor salariale cu 5 la sută pe o perioadă de o lună".

Sancțiunea a fost dispusă pentru că secretarul general Bunoaică a fost găsit vinovat de "absențe nemotivate de la serviciu în perioada 2-18 august 2017".

Din calcul reiese că perioada 2-18 august 2017 totalizează 17 zile calendaristice. Dintre acestea, patru zile (două de sâmbătă și două de duminică) au fost nelucrătoare.

Reiese că secretarul general a lipsit de la serviciu 13 zile lucrătoare - aproximativ o jumătate de lună. Iar pentru jumătate de lună de absențe nemotivate i s-a tăiat cinci la sută din salariu.

Comentarii

loading...