Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cazul tragediei deratizarii de la Timisoara - Curic Andrei, Director General - SC DDD Nord SRL

Cazul tragediei de la Timisoara, in urma caruia au murit 3 persoane din cauza unor lucrari de deratizare si dezinsectie efectuate cu substante neautorizate, nu au ramas trecut cu vederea si a fost aspru criticat de media, dar si de alti specialisti din domeniu.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 21.11.2019 - 16:11

Reactia DDD Nord – companie autorizata din domeniul DDD
 Am incercat sa raman impartial in ceea ce priveste tragedia de la Timisoara, dar acest caz depaseste orice limit. Ca Director General al SC DDD Nord SRL, care activeaza in acest domeniul al presatarii serviciilor deratizare, dezinsectie si dezinfectie, ma simt obligat si nevoit sa lamuresc cateva aspecte legate de aceste servicii.

Au murit 3 oameni nevinovati pentru ca o persoana neavizata si neautorizata din domeniul DDD a avut acces la Delicia GASTOXIN, o substanta pe baza de fosfura de aluminiu, printre altele foarte inflamabila, foarte toxica si periculoasa pentru mediu , conceputa pentru protectia plantelor, nicidecum pentru dezinsectii in blocuri locuite. In fisa tehnica a acestui produs este prevazut clar “mortal in caz de inhalare, mortal in caz de inghitire”.

Nu este deloc greu sa ne imaginam ce s-a intamplat acolo: acel “operator/agent DDD” a considerat ca trebuie sa utilizeze tabletele Delicia GASTOXIN pentru o eficienta mai mare, in detrimentul insecticidelor avizate pe motiv ca acestea “nu sunt asa puternice”, fapt total neadevarat. Trebuie repetat faptul ca acesta persona nu era autorizata sa utilizeze acest produs si chiar daca era autorizata, nu avea voie sa utilizeze produsul intr-un bloc locuit.

Acest gaz emis de tabletele Delicia GASTOXIN se propaga foarte rapid prin orice fel de fisura sau crapatura. Chiar daca cei care au efectuat acest tratament au crezut ca spatiul a fost foarte bine sigilat, acest aspect nu a fost intocmai, cel mai probabil acest gaz a patruns pe coloana de tevi si de acolo a ajuns foarte usor in apartamente, care din nefericire erau locuite.

Pe aceasta cale doresc sa precizez faptul ca orice operatiune de dezinsectie, executata cu personal calificat si cu insecticide avizate de Ministerul Sanatatii, alese corespunzator pentru fiecare actiune in parte, NU SUNT PERICULOASE.”

In acest moment, foarte multe persoane sunt reticente in a mai apela la o firma DDD, din acest motiv am sa detaliez o lista de sfaturi utile de care trebuie sa tineti seama atunci cand apelati la o firma de deratizare, dezinsectie si dezinfectie:

1 Acordati o foarte mare atentie firmei sau persoanei care urmeaza sa efectueze lucrarea de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie. Verificati ca acesta sa dispuna de toate autorizatiile si certificarile necesare;
2 Verificati recomandarile altor clienti. Cele mai multe companii autorizate din domeniul DDD au website-uri de prezentare acolo unde prezinta portofoliul de clienti, dar si recomandari si testimoniale primite de la acestia. Nu ezita sa ii contactezi pentru a cere o opinie;
3 Cereti detalii despre solutiile folosite si cel mai important, cereti ca solutia sa fie preparata in fata dumneavoastra;
4 Aveti dreptul sa cereti si sa vi se explice in scris toate recomandarile necesare de dinainte de tratament si dupa acesta;
5 Respectati in totalitate sfaturile primite de la operatorii DDD din teren si de la personalul din Call Center, daca credeti ca ceva este in neregula, nu ezitati sa sunati si sa cereti informatii suplimentare;
6 Respectati periodicitatile de executie a interventiilor recomandate de firma DDD cu care lucrati pentru ca doar in acest fel poate fi obtinuta o eficienta maxima.


SC DDD NORD SRL este o companie autorizate din domeniul DDD, care efectueaza lucrari de deratizare dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti, si restul oraselor din Romania. Compania este prezenta pe piata din anul 2010, timp in care a oferit servicii profesionale din sfera DDD, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice sau institutiilor publice. www.dddnord.ro

 

Citește totul despre:

Comentarii