Foto Arhiva

Cazul fetiţei ucise în Baia Mare: Este conturat un cerc de suspecţi

Analizele ADN în cazul fetiţei de 5 ani violată şi ucisă în Baia Mare sunt procesate în regim de urgenţă. Investigaţia este îngreunată deoarece familia fetiţei a mutat de trei ori corpul acesteia după ce a fost găsită fără suflare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2018 - 12:24

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că ancheta este sprjinită de poliţişti criminalişti veniţi de la Bucureşti, de la IGPR.

”Analizele ADN prelevate în cazul fetiţei de 5 ani din Baia Mare sunt procesate în regim de urgenţă, cred că vom primi rezultatele joi sau vineri. Sunt probe de la fetiţă şi de la mai multe persoane pentru a putea fi comparate. Este conturat un cerc de suspecţi. Este o investigaţie amplă, au venit de la Bucureşti şi poliţişti criminalişti de la IGPR”, a spus Gabor.

Surse din cadrul anchetei au declarat că investigaţia este îngreunată şi de faptul că familia micuţei ucise a mutat de trei ori corpul acesteia după ce a fost găsită fără suflare, fiind, astfel, alterate probe.

Comentarii