1.3 C
București
joi, 1 decembrie 2022
AcasăSocialEvenimentCâștigătorii Europol Capture21 au fost anuntați: momentele înălțătoare dintr-un an dificil

Câștigătorii Europol Capture21 au fost anuntați: momentele înălțătoare dintr-un an dificil

Astăzi, Europol a anunțat câștigătorii competiției sale foto Capture21. Fotografii profesioniști și amatori care lucrează cu autoritățile de aplicare a legii au fost invitați să trimită fotografii care arată natura variată a muncii lor zilnice în timpul pandemiei de COVID-19 în 2021.
Fotografiile au fost înscrise în două categorii:

Să facem Europa mai sigură

Redeschiderea Europei

Din sutele de lucrări trimise dintr-o varietate de țări, doar doi fotografi talentați au putut fi selectați ca câștigători.
În categoria „Making Europe Safer”, fotografia lui Antonio José Pedrosa Padial cu un câine polițist care se uită cu dragoste la un ofițer de poliție spaniol a fost aleasă drept înregistrarea câștigătoare.
Ofițerul de poliție și câinele ei fac parte din echipa de control la frontieră din Valencia, Spania, iar fotografia servește drept reamintire că nu numai oamenii muncesc din greu pentru a face Europa mai sigură.
La categoria „Re-deschiderea Europei”, fotografia lui Valerio Giannetti cu trupa de muzică Polizia di Stato care distrează tinerii pacienți la Policlinica Agostino Gemelli din Roma, Italia, a fost aleasă drept lucrare câștigătoare.

Include o persoană îmbrăcată în Omul Păianjen și, combinată cu jovialitatea trupei, această fotografie oferă o imagine emoționantă a numeroaselor moduri în care agenții de aplicare a legii își susțin comunitățile locale.

categoria „Re-deschiderea Europei”, fotografia lui Valerio Giannetti cu trupa de muzică Polizia di Stato care distrează tinerii pacienți la Policlinica Agostino Gemelli din Roma, Italia.
Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Mesajul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni cu ocazia Zilei Naționale

La mulţi ani tuturor celor care trăiesc cu România în suflet, a transmis astăzi secretarul de stat Gheorghe Cârciu, şeful Departamentului pentru Românii de...

Jumătate din rețeaua electrică ucraineană este încă nefuncțională

Aproape jumătate din rețeaua electrică ucraineană rămăsese, joi, nefuncțională, la o săptămână după ultimele bombardamente rusești asupra infrastructurii energetice a țării - a anunțat...
00:01:27

Stoltenberg avertizează împotriva dependenței de China

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi (1 noiembrie) că încă mai crede în beneficiile comerțului liber, dar avertizează asupra consecințelor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă