11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialCand este ideal sa plasam pariuri

Cand este ideal sa plasam pariuri

Pariorii mai experimentati sunt constienti insa de faptul ca nu orice moment al zilei este potrivit pentru  a miza.

Ideal ar fi sa plasezi pariuri atunci cand beneficiezi de timp, asigurandu-te ca ti-l vei dedica 100% studiului meciului pe care doresti sa il plasezi. Asta inseamna sa analizezi cu atentie statistica jucatorilor/echipelor care se intalnesc. Nu recomandam, in schimb, plasarea de pariuri daca nu ai chef de ele (de a pierde prea mult timp cu un meci), daca mizezi in graba sau daca doresti sa-ti recuperezi miza pierduta anterior in urma unui singur pariu. In cazul in care plasezi pariuri in astfel de stari exista un risc mare sa scapi din vedere un aspect important cand te uiti pe statistica sau chiar sa nu o consulti deloc si sa alegi un pariu care, ulterior, se dovedeste a fi necastigator.

Ce presupune consultarea statisticii?

Toti pariorii cu experienta medie, chiar si cei incepatori, stiu ca lucrul cel mai important inainte de plasarea unui pariu il reprezinta analizarea atenta a partidei. Asta inseamna vizualizarea celor mai recente meciuri ale echipei/jucatorului, dar si precedentele intalniri directe. In cazul in care vorbim despre echipe trebuie sa avem in vedere locul de disputare al partidei (acasa/deplasare) si analizat in consecinta, pe cand daca vorbim de o partida de tenis, spre exemplu, trebuie analizate ultimele meciuri de pe respectiva suprafata.

Nu te baza pe faptul ca simpla cunoastere a echipelor/a jucatorilor te va ajuta sa iei decizia corecta. Multi care au facut asta s-au pacalit si au pierdut. Asadar, trebuie sa te asiguri ca ai timpul si dispozitia necesara de a parcurge toate aceste aspecte inainte de a te lansa in vreun pariu.

Analizarea statisticii nu iti garanteaza succesul

Pentru a iti creste sansele de castig ar fi bine sa iei in calcul mai multe elemente, nu doar statistica echipelor/jucatorilor. Aici ne referim la pozitia in clasament, perioada in care se joaca (inceputul/sfarsitul sezonului) sau programul avut de echipa in cauza.  In acest sens, poate ca pentru unul dintre oponenti va urma un program dificil sau tocmai a incheiat o serie de meciuri destul de incomode, iar adversarul din meciul in cauza este unul modest, lucru care ii permite favorituluii sa abordeze jocul mai lejer, uneori chiar prea lejer.

Pentru a gasi usor un pont pe placul nostru ar trebui sa avem de unde alege, iar pentru ca asta sa se intample trebuie sa ne axam catre o casa de pariuri cu o oferta bogata, indiferent ca vorbim de pariuri live sau pre-live. Pentru a vizualiza casele online ce dispun de oferta bogata, te invitam sa accesezi site-ul Intelbet. In partea stanga a sa, indiferent de pagina pe care o accesezi, vei observa diferite clasamente, care cuprind toate casele de pariuri, printre ele numarandu-se si clasamente ale pariurilor pre-live si ale celor live.

Site-ul https://intelbet.ro poate fi accesat si pentru a afla avantajele, dar si dezavantajele fiecarei case de pariuri, aici gasindu-se recenzia acestora. Pe pagina recenziei iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale respectivei case de pariuri.

Tot pe pagina recenziei vei observa doua butoane care iti permit sa iti exprimi anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al respectivei casei de pariuri, te invitam sa il impartasesti si cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”. In cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă