Sursa: Academia Catavencu

Cămiala guvernamentală, cadoul inedit pe care liberalii lui Orban îl pregătesc pentru bugetari

Ca un bun român care este el de patriot modest și muncitor, Ludovic Orban a muncit din greu în ultimele luni la un proiect unicat, ce îmbină tradiția românească cu creșterea economică negată PSDului, și este destinat ca cadou de Paști.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2020 - 21:39

Ca un bun român care este el de patriot modest și muncitor, Ludovic Orban a muncit din greu în ultimele luni la un proiect unicat, ce îmbină tradiția românească cu creșterea economică negată PSDului, și este destinat ca cadou de Paști (cacofoniile de mai sus e pur și simplu întâmplătoare) tocmai bugetarilor pesedişti (scuzaţi pleonasmul), pentru a-i câștiga de partea-i: cămiala guvernamentală.
Cum, desigur, v-aţi prins imediat, îndeosebi dacă nu sunteţi pesedişti, cămiala guvernamentală este un hibrid obţinut prin altoirea mielului de Paşti cu cămila trecută prin urechile acului de către vârfurile de lance ale PNL-ului, recte Rareș Bogdan, pe partea ideologică și ministrul Cîțu, pe partea economică.
Ea (cămiala) va fi oferită cu ocazia sfintelor Sărbători tuturor poporanilor ce pot garanta că vor vota PNL, cu excepţia bugetarilor care nu mai au nevoie de nicio dovadă, deoarece sunt bugetari și trebuie câștigați oricum de partea partidului.

Eugen Cișmașu

Citește articolul integral pe Academia Catavencu.

Comentarii