Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Călugării au ieșit din mânăstire ca să meargă la vot

Într-un sat din județul Botoșani, la secția de votare locală au venit să voteze și câteva zeci de călugări de la o mănăstire aflată în apropiere.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2019 - 17:38

În satul Gorovei din comuna Văculeşti (județul Botoșani), la secția de votare s-au prezentat, duminică, la vot și călugări de la Mânăstirea Gorovei, aflată în apropiere.

Călugării au votat pe o listă suplimentară.

În satul Gorovei, pe listele electorale permanente sunt înscriși 28 de alegători, adică persoanele care trăiesc în sat. În schimb, pe lista suplimentară au votat 25 de persoane, printre aceștia numărându-se călugări și pelerini.

Comentarii